Hotels in Meppel

Overnachten op een prachtig landgoed, bij een van de vele bed & breakfast-adressen, in een tent of in een luxe bungalow op een van de campings en parken die Meppel en omgeving rijk zijn. Ontdek de gastvrije accommodaties. Met familie, vrienden of romantisch met zijn tweeën. Iedereen is welkom in Meppel.

In Meppel en omgeving zijn tal van bed & breakfast-adressen te vinden, variërend van eenvoudig tot zeer luxe. Een aantal van deze adressen vindt u in deze gids. Houdt u van luxe? Breng dan een bezoek aan De Havixhorst. Dit châteauhotel en restaurant beschikt over acht riante suites en een zeer bijzondere ambiance. Rondom De Havixhorst bevindt zich een fraai aangelegde beeldentuin met twintigste- eeuwse figuratieve kunst van een aantal vooraanstaande Nederlandse kunstenaars.
Camperplaatsen in Meppel
Op loopafstand van het centrum van Meppel ligt een prachtige camperplaats. De camperplaats is van 1 april tot 1 november geopend. Er zijn ca. tien plaatsen beschikbaar. De toegang naar de camperplaats is vrij smal, maar de ligging langs de jachthaven nodigt uit tot een langer verblijf. De camping bevindt zich op een soort schiereiland tegenover de Meppeler jachthaven. Alle benodigde voorzieningen, zoals toiletten, douches, afvalinzameling, waterinname, vuilwater lozen, chemische stort en stroom, wasmachine en droogtrommel zijn aanwezig. Informatie is te verkrijgen bij de havenmeester, telefoon (0522) 850 720.

Kortom, Meppel biedt volop mogelijkheden voor een verblijf zoals u dat wilt.