Ondernemersgala

Het geluk van ondernemerschap

Het bedrijfsleven in de Gemeente Meppel staat in volle bloei. Dit geluk wordt elk jaar gedeeld tijdens het Ondernemersgala Meppel. Tijdens deze speciale avond wordt de Ondernemer van het Jaar gekozen en is er de verkiezing van de Jonge Ondernemer van het Jaar.

Meppel ligt als gemeente op een knooppunt. Voor velen is Meppel het vertrekpunt om te gaan ondernemen en veel ondernemers vinden in Meppel hun voedingsbodem. Om dit te vieren wordt het Ondernemersgala gehouden. In de Grote Kerk wordt een gevarieerd programma aangeboden en verschillende bedrijven en ondernemers worden ‘in the spotlights’ gezet. De gemeente Meppel maakt tijdens deze feestelijke bijeenkomst de nieuwe ambassadeurs bekend.

Geluk van JONG-ondernemerschap vieren

Om jong ondernemerschap te stimuleren wordt de Jonge Ondernemer van het Jaar (JOP) gekozen. Meppel is een broedplaats voor ondernemerschap en veel jonge mensen starten hier hun eigen bedrijf. Zij zijn de toekomst van ondernemend Meppel. Dat wordt gewaardeerd met deze nieuwe prijs. Jonge ondernemers in de leeftijd van 15-28 jaar, gevestigd in gemeente Meppel en ingeschreven bij KvK kunnen een video insturen en maken kans maken op deze fantastische eer. Tijdens het gala wordt de Jonge Ondernemer gekozen door het aanwezige publiek.

Ondernemer van het jaar

Vijf ondernemers maken kans op de titel Ondernemer van het Jaar. Welke ondernemer de gemeente Meppel dit jaar het beste op de kaart heeft gezet, wordt bepaald door een jury die bestaat uit ambassadeurs van Meppel aangevuld met de winnaar van het jaar ervoor.

Over de initiatiefnemers

Het Ondernemersgala Meppel komt tot stand als een unieke samenwerking van zes ondernemende partijen. De Business Club Meppel, ICC-Parkmanagement, de Meppeler Handelsvereniging, de Handelsvereniging Nijeveen, ZP Meppel en de gemeente Meppel zijn allen betrokken bij de opzet en samenstelling van het evenement.