Meppel Diep Geluk Show

Positieve, mooie en ontroerende berichten uit Meppel en omgeving.

Het is tijd voor positiviteit! Ontdek Meppel presenteert de Meppel Diep Geluk Show: een online tv-show vol mooie, spannende, vrolijke, grappige, ontroerende maar bovenal positieve items. Uw razende reporter Vincent Van Leth onderzoekt en interviewt het allemaal op locatie. Je geluk kan niet meer stuk!

Meppel Diep Geluk Show #8

In de 8e editie van deze vrolijke en positieve show ondergaat onze razende reporter de legendarische Horrorlift, maar mag ook de mooiste kunst aanschouwen en iets met stenen doen. Dit en nog veel meer geluk in de 8e editie van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #7

Ook in 2022 gaat onze razende reporter op pad voor mooie, vrolijke en positieve berichten uit Meppel en omstreken! In deze aflevering een bezoekje aan Ogterop, scheuren met motormuis Gijs, verteld schrijver Reinier van Delden over zijn laatste boek en leren we wat een brugwachter nou eigenlijk echt doet. Dit en nog veel meer geluk in de 7e editie van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #6

Onze razende reporter bezoekt de markt, leert bij het Leger en draait mee op de molen. Dit en nog veel meer geluk in de 6e editie van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #5

We mogen een mooie onthulling prijsgeven, gaan undercover bij een zendamateur en beiaardier Mannes legt uit wat een beiaardier is. Dit en nog veel meer geluk in de 5e editie van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #4

Dolle boel met de Oranjekoorts, klimmen in het klimpark, kunst, cultuur, dieren en nog veel positiviteit in deel 4 van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #3

Presentator Vincent Van Leth ging naar school, deed sportief, bezorgde een bloemetje en meer in de 3e editie van de Meppel Diep Geluk Show!

Meppel Diep Geluk Show #2

Kabouters, skeelers, bloemen en fietsen. Wat hebben ze gemeen? Ze zitten allen in de 2e editie van de Meppel Diep Geluk Show.

Meppel Diep Geluk Show #1

Aangezien de meesten thuis zitten en dus gekluisterd zitten aan tv of computer, heeft De Vermakelaar Vincent van Leth wat bedacht om wat vrolijk (Meppels) nieuws voor jullie te verzamelen. 'De Meppel Diep Geluk Show'!. 20 minuten vrolijkheid, gekkigheid, creativiteit, kunst, een kwis, teveel om op te noemen. Kijk snel naar de eerste aflevering van De Meppel Diep geluk Show! Veel plezier!