Wandel- en Fietsroutes

In Meppel en omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn diverse routes voor je uitgestippeld. In de stad, door de natuur of via gezellige dorpjes. Ga op ontdekkingstocht en beleef al het moois.

Wilhelmina park

Wandelroutes

In het Wilhelminapark komen natuur, kunst en historie samen. Het ontwerp van het park, dat tussen 1915 en 1922 is aangelegd, is van de bekende tuinarchitect Leonard Springer. Het is hier fantastisch wandelen langs de rivier de Reest, het hertenkamp, de parkvijver met haar fontein en de Rozenhof. Rondom de karakteristieke Theekoepel is het heerlijk vertoeven en kun je genieten van het mooie groen.
OPEN DE KAART >

Route van geluk

Fietsroutes

Opmerkelijk en uitnodigend is het geluk dat de bewoners van Meppel hier weten te vinden. In Meppel is het leven goed en dat geluk wordt maar al te graag met je gedeeld. Stap op de fiets en rijd de 'Route van Geluk'. Onderweg kom je langs meer dan 50 karakteristieke, gastvrije, groene en bijzondere plekken. Ga op ontdekkingstocht en ervaar het zelf!
OPEN DE KAART >

Grafisch Geluk van Meppel

Wandelroutes

Meppel is van oudsher een drukkerij stad. Maak de wandelroute door de roemrijke geschiedenis van Meppel. We nemen een diepe duik in het grafische verleden van Meppel.
OPEN DE KAART >

Top 10

Fietsroutes

De mooiste plekjes van Meppel die je niet mag missen!
OPEN DE KAART >
Voor Stadswandelingen kunt u terecht bij:
Routekaarten/-boekjes zijn verkrijgbaar bij: