ONTDEK MEPPEL > CONTACT

Noordkust

Compact, meedenkend,
creatief en alles in één.

Verkoopbevorderende reclamecampagnes, krachtige vormgeving, veelzijdige fotografie, communicerende websites. Geen dure pakken, snelle leasewagens of statige herenhuizen. Wél gezellig, energiek en voorzien van jarenlange ervaring in communicatie.

Industrieweg 6a
7944 HS Meppel
Tel: 0522-242666
www.noordkust.eu

Toeristische gids
Meppel en omgeving

De toeristische gids verschijnt jaarlijks met een oplage van 27.500 stuks en is bedoeld om meer toeristen naar Meppel te trekken. Het doel is de toeristen zo goed en zo volledig mogelijk te informeren over al het moois wat Meppel te bieden heeft. De gids komt elk jaar begin januari uit om verspreid te kunnen worden op diverse beurzen zoals; Fiets en Wandelbeurs, SVR-beurzen, Libelle Zomerweek, de 50+ beurs, enz. Tevens wordt de gids in de omgeving verspreid bij VVV kantoren, campings, bed & breakfasts, kamperen bij de boer, hotels, jachthavens, horecagelegenheden enz. Kortom alle plekken waar toeristen verblijven.

Adverteren

Wat zijn de kosten van opname in de Toeristische Gids met een oplage van 27.500 stuks? Door dat Citymarketing Meppel de toeristische gids ondersteund zijn wij instaat u een zeer scherpe prijs te bieden voor een advertorial. Wilt u opgenomen worden dan zijn de kosten:

Hele pagina: € 275,- excl. BTW
Halve pagina: € 150,- excl. BTW
Overnachtingsoverzicht: € 50,- per plaatsing