B& Bij De Rode Deur

Ideale uitvalsbasis om een weekend te genieten
Er even tussenuit? Kom slapen in Meppel. Hier staat b&b bij DE RODE DEUR. Je ideale uitvalsbasis om een lang weekend te genieten. Je vindt er de leukste winkels en grachten, haar historische binnenstad met pakhuizen, molens, Drukkerij Museum en grote pleinen met gezellige terrassen. Alles op loopafstand, het Wilhelminapark, NS-station (fietsverhuur) en theater "Ogterop" zijn direct om de hoek. En... GRATIS PARKEREN !

Het pand waar bij DE RODE DEUR zich bevindt bestaat uit het oorspronkelijke woonhuis met haar monumentale gevel (1889) en een aanbouw van 19 meter met plat dak. Het privé gedeelte is volledig op de begane grond gesitueerd.

SLAPEN doe je op de 1e etage. Hier zijn twee riante studio's met ieder een eigen badkamer met toilet. In studio Stad aan het Zuideinde ervaar je de gezellige reuring die bij een stad horen. En in studio Tuin met dakterras vind je de rust met uitzicht op groen en molen De Weert. De sfeer in de ruime lichte kamers is eigentijds met een vleugje vintage.Link: https://www.bijderodedeur.nl/

Contact

B& Bij De Rode Deur
Zuideinde 58, 7941 GJ Meppel