Vanuit heel Nederland trekken mensen naar het oudste pand van Meppel. Daar zit namelijk een unieke winkel: L'Hirondelle by BeastyBike. Een absolute parel in de binnenstad van Meppel.

Een urban fietsenzaak, zo omschrijven eigenaren Sjoerd en Oscar Linde hun onderneming. Het zijn niet zomaar fietsen die er verkocht worden. Geen enkele fiets gaat er over de toonbank zoals bedoeld is. Nee, iedere fiets kan je volledig naar eigen smaak laten aanpassen. Ander kleurtje, ander materiaal, andere fietsbel. Noem het maar op. Alles is mogelijk. Mosterdgeel frame met roze pedalen en een mintgekleurde ketting? Niets is te gek.

De fiets bij L'Hirondelle by BeastyBike staat voor een lifestyle. In de winkel vind je de echte mooie fietsen, die nergens anders te zien zijn. Midden in de zaak repareren ze de fiets. En je kan er gewoon een goed verhaal krijgen van de enthousiaste en gastvrije eigenaren.

Sjoerd: "Er liepen hier een keer Amerikanen door het pand. Die waren dolenthousiast wat ze allemaal tegenkwamen. En soms komt de stadsgids hier met een groep binnen om het verhaal van hier te vertellen."
Dat verhaal én al die prachtige fietsen, onderdelen en accessoires zijn in de Kruisstraat te vinden.Link: https://www.beastybike.nl/content/27-lhirondelle-bike-shop-meppel

Contact

L'Hirondelle by BeastyBike
Kruisstraat 15, 7941 AM Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van L'Hirondelle by BeastyBike voor de actuele openingstijden