Zuivelhoeve

Heerlijke kazen, verse noten, brood, tapas, boer'n yoghurt en vla, muesli's en nog veel meer lekkers.
Onze winkel heeft een uitgebreid assortiment aan lekkere verse producten. Naast een breed assortiment Hollandse kazen kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste buitenlandse kazen, vers gebrande noten, zuivel, tapas en allerlei andere lekkernijen. Er is altijd wel iets te proeven, of het nu gaat om verse grillworst uit de oven of een nieuwe bijzondere kaas. Tevens vinden wij het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen. We maken dan ook het liefst de producten zelf of halen het rechtstreeks bij de boer. 

Gaat u op visite en zoekt u een cadeau? Loop dan eens bij de cadeaus langs in onze winkel. Ook kunnen we ter plekke cadeaus samenstellen met vrijwel het hele assortiment uit de winkel. Voor elk wat wils dus en voor ieder budget! Dit geldt natuurlijk ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten! We mogen al enkele jaren de kerstpakketten verzorgen voor menig onderneming in de regio. Ook hiervoor geldt: praktisch alles is mogelijk en ook pakketten bezorgen op locatie is geen enkel probleem!

Een verjaardag of feest en geen tijd om alle hapjes zelf klaar te maken? Dan doen wij dat graag voor u! Kom langs, bel of mail en informeer naar de mogelijkheden!
Met liefde, passie en een heleboel enthousiasme staan we elke dag voor u klaar.

Graag tot ziens in Meppel!
Rob en Louise Schlepers en het team van Zuivelhoeve Meppel.Link: https://winkels.zuivelhoeve.nl/

Contact

Zuivelhoeve
Hoofdstraat 51, 7941 AC Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Zuivelhoeve voor de actuele openingstijden