Socorro Sushi & Poké Bowls

Sushirestaurant
"Wij maken de lekkerste sushi en pokébowls van Meppel", glundert Emil. Samen met Milo is hij de eigenaar van Socorro Sushi & Pokébowls, een nieuwe sushizaak aan de Prinsengracht. "Alles is vers, zelf bedacht en alles is halal." De twee jongens zijn allebei 25 jaar.

Emil: "We bereiden alles vers. Pas als de bestelling binnenkomt, gaan we in de keuken bezig om de sushi te maken. Gerechten liggen dus niet lang te wachten en er komt niets uit de diepvries." Hij is ook erg te spreken over de vier sauzen waar klanten uit kunnen kiezen. Twee maken ze zelf. Dat is de sriracha mayo en de sweet mustard mayo. "De sriracha is een beetje pittig en de sweet mustard past overal goed bij."

Hij pakt de menukaart erbij. "Wij zijn geen franchise. Wij hebben dit zelf opgericht. We hebben allemaal authentieke gerechten erop staan." Aanrader volgens Milo is de pokébowl zalm, met komkommer, avocado, sojabonen, wakame zeewier en sesamzaadjes. "Die is ook erg lekker met de sweet mustard mayo."

Socorro is voor afhalen en bezorging. Bezorging in Meppel kost 1,50 euro, buiten Meppel lopen de bezorgkosten op, afhankelijk van de afstand.

Bestellen kan via www.socorrosushi.nl. Socorro is gevestigd aan de Prinsengracht 14 en is iedere dag vanaf 16.00 uur open.

Link: https://www.socorrosushi.nl/