Pand M

Master your moments
Meesterlijk genieten
Even wat tijd voor jezelf en elkaar terwijl het team van 'Pand M' zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Versgemalen bonen die voor de heerlijkste koffies zorgen, eigengemaakte taarten met aandacht bereidt en lunch om je vingers bij af te likken. Kwaliteit staat hierbij voorop! Hoogste tijd om even te onthaasten en meesterlijk te genieten van alles wat wij te bieden hebben.

Met aandacht
Geen haast, geen stress, maar ontspannen en met aandacht. Bij 'Pand M' hebben we niet alleen aandacht voor de kwaliteit van onze producten, maar ook voor de inrichting en uiteraard onze gasten. Iedereen is welkom en we zullen er alles aan doen om dit gevoel op onze gasten over te brengen. Neem plaats en laat je onderdompelen in een moment voor jezelf.

Masterkans
De professionals van Masterkans zijn er speciaal voor jou: jongeren die lef hebben, klaar zijn voor nieuwe uitdagingen en hun leven opnieuw en positief willen inrichten. Terug naar school, plezier beleven en werken aan een nieuwe toekomst. Pand M is daar een onderdeel van. Een plek om je talenten te ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving op een praktijkgerichte manier.

Maar ook ...
We verwelkomen je graag in ons mooie pand aan Kerkplein 17 in Meppel voor een heerlijke kop koffie, taart of lunch.

Daarnaast kunt u ook reserveren voor bijvoorbeeld; vergaderingen, een high tea of privé lunch, babyshowers en bieden wij een mooie ruimte voor workshops. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of stuur een mail naar: info@pand-m.nl

Link: https://masterkans.nl/pand-m/

Contact

Pand M
Kerkplein 17, Meppel Meppel