Suppen in Meppel

Kom gezellig SUPPEN in Meppel!
Een nieuw gezicht op de wateren van Meppel: er wordt druk gesupt. De Laat Teamuitjes Makelaar verhuurt supboards op de camperplaats aan Westeinde 43 en daar wordt goed gebruik van gemaakt.

Een supboards is een soort surfplank. Je beweegt je voort door gebruik te maken van een peddel. Vanaf de camperplaats kun je veel kanten op. De hele Reest kun je afvaren richting de Westerkade en dan kun je tot aan het voormalige politiebureau komen. En je kunt over het Westeind, voor de molen langs op de Reest door het Wilhelminapark. Dat zijn echt mooie routes.

Suppen in Meppel is voor iedereen geschikt, mits je je zwemdiploma hebt. Het is even balans zoeken, maar voor iedereen goed te doen. We hebben zelfs kinderen van acht op de plank gehad, tot mensen van 65. Ouderen hebben wel iets meer hulp nodig bij balans zoeken en daar helpen we ook bij. Je kunt staand, maar ook op je knieƫn suppen.

De Laat organiseerde al sup-evenementen in andere steden. Nu gaat we ook in Meppel aan de slag want Meppel heeft prachtig water.

De planken zijn dagelijks te huur tot aan 30 september, mits het goed weer is.

Prijzen
Het eerste uur kost 12,50 euro en elk volgend uur 10,00 euro.

Reserveren
We hebben twintig borden klaarstaan. Je kunt zo aan komen lopen maar reserveren kan natuurlijk ook.

Onze supverhuur locatie is aan Westeinde 43 te Meppel op de Camperplaats.Link: https://www.teamuitjesmakelaar.nl/suppen-in-meppel/

Contact

Suppen in Meppel
Westeinde 43, 7944 PA Meppel


Openingstijden*:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Suppen in Meppel voor de actuele openingstijden