Welk team kan elke uitdaging aan?

wandelen - proeven - vragen - challenges - opdrachten

opgeven per team van 4
zaterdag 5 februari ‘Challenge A zaterdag’
starttijden van 11.30 tot 14.30

Markies Frisdrank
Peking Bami met krokante kipfilet in sesam ketjap saus
Bikkels Quiche met kip, kruidenkaas en noten of met geitenkaas en tomaat
Tipbrug Rundvlees hachee met uitjes
IJsmakers Grand dessert van brownie, arretjescake, twix en carrotcake
Of
zondag 6 februari ‘Challenge A zondag’
Starttijden van 11.30 tot 14.30

Casteleyn Frisdrank
De Beurs Courgette-pesto soep met spekjes en Parmezaan met een Italiaans broodje
Plein Pasteibakje gevuld met stoofvlees of champignonragout (vega)
Bourgondier Curry van kippendijen, oosterse groenten en krokant flatbread (kan ook vega)
Bregje Warme wafel met kersen en slagroom
Of
zondag 6 februari ‘Challenge B zondag’
Starttijden van 11.30 tot 14.30

NR 17 Frisdrank
De Beren Tomatensoep met breekbrood en kruidenboter
Sardinia Ravioli met paddenstoelen, truffel en Parmezaanse kaas
De Brasserie Thai coconut curry, curry met kip, groente, basmati rijst & naanbrood (kan ook vega)
Liberté Citroen taartje, bastogne, napoleon, limoncello en geroosterde witte chocolade
Of