Zoeken..

Home / Ontdek / Overnachten / Hotels

Camping Het Hazenpad

Camping gelegen op een prachtige locatie tussen Ruinerwold en Meppel

In het meest Zuidwestelijke puntje van de provincie Drenthe, op de grens van Ruinerwold en Meppel, heeft mini camping ‘Het Hazenpad’ haar deuren op 1 juli 2020 geopend. Landschappelijk gelegen tussen de prachtige natuurgebieden het Reestdal, de Weerribben, het Holtingerveld en het Dwingelderveld.
Vanaf de camping wandel of fiets je zo richting een prachtig natuurgebied.

Op 5 minuten lopen is de Engelgaarde, waar u kunt wandelen, vissen, duiken of zwemmen. Op steenworp afstand van het bruisend Ruinerwold en het levendige stadje Meppel, voor gezelligheid en ontspanning. De camping is gericht op de actieve kampeerder. De camping biedt ruime comfortplaatsen van 100 m² of meer voor de tent, caravan of camper. Kleinere tenten mogen ook op kampeerplaatsen in de boomgaard of het trekkersveld. Uw trouwe 4-voeter is bij ons ook van harte welkom om samen met u vakantie te vieren.

Voor de actieve kampeerder is er altijd iets te doen zoals; wandelen of fietsen in de omgeving, klimpark ‘Hesselingen’ Meppel, zwemmen in de recreatieve waterplas ‘Engelgaarde’ of het subtropisch zwembad ‘Hesselingen’ te Meppel.

Wij verwelkomen u ook graag in ons gezellige ‘Theehuus‘ met terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.