‘Xenos Meppel is overzichtelijker en luchtiger terug!’

Ze zijn maar wat blij. De medewerkers van de Xenos glimlachen van oor tot oor. Ze zijn terug in het oude nest, in de winkel aan het Prinsenplein. Na een lange en vooral grondige verbouwing is de winkel heropend.
“We zijn terug!”, zegt manager Robert Elkink enthousiast. “Het is veel overzichtelijker en doet veel luchtiger aan. Het is even groot als voorheen, maar het voelt alsof we een veel grotere winkel hebben. Het past helemaal bij de nieuwe Xenos-wereld.”

Die Xenos-wereld is natuurpositief zegt Elkink. Bij de artikelen staat aangegeven hoe duurzaam een product is. Dat is aangegeven met blaadjes: hoe meer blaadjes hoe duurzamer. “Dan kan de klant ook meteen een beter alternatief voor het milieu zien.”

De heropening van de winkel gaat gepaard met een week lang feest. Daar hoort ook korting bij. Tot en met zaterdag krijg je 25 procent korting op een artikel naar keuze.

“Als het goed is, zie je het verschil meteen”, nodigt Elkink iedereen uit om naar de nieuwe Xenos-winkel aan het Prinsenplein te komen.