Volg een masterclass van hoogleraar Jan Rotmans

Op uitnodiging van Stad & Esch en Dingstede is Jan Rotmans op dinsdag 7 november te gast in Ogterop. Hij geeft er een masterclass ‘Omarm de Chaos’.
Jan Rotmans (Rotterdam, 29 maart 1961) is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij publiceerde meer dan 300 maal (waarvan 30 boeken) over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Hij is oprichter van ICIS, Drift, Urgenda (met Marjan Minnesma) en Nederland Kantelt.

Volgens hem leven we in een verandering van een tijdperk waarin alles wat vanzelfsprekend is ter discussie komt te staan. De masterclass staat in teken van transities en crises. Hoe verloopt een transitie en een crisis? Hij gaat in op verschillende transities waarin we ons in begeven. Tijdens de masterclass neemt hij je mee in de manier waarop hij zelf naar de wereld in transitie kijkt.

Ook geeft hij inzicht in misschien wel de belangrijkste transitie, namelijk de persoonlijke transitie. Hij brengt het grote verhaal terug naar het menselijke niveau. Hoe omarm je het nieuwe en onbekende. Transities zijn mensenwerk.

Je kan via Ogterop een gratis kaartje reserveren. Ben je in de gelegenheid dan vragen we de scholen om een donatie te doen, de opbrengst daarvan komt ten goede aan Kindsupport Meppel. Een donatie doen kan via onderstaande link: