Spectaculaire aanbiedingen tijdens Green Friday Weekend!

GREEN is the new BLACK! Een heel weekend lang spectaculaire aanbiedingen en internationaal entertainment in de Meppeler binnenstad. Dit jaar met een duurzaam tintje. Het is.. GREEN FRIDAY WEEKEND
Duurzaam zeg je? Jazeker: bij elke ingeleverde kassabon stort de binnenstad een gedeelte ten behoeve van extra boomaanplanting op het Bleekerseiland. Dus hoe meer kassabonnen, hoe meer groen! De bonnen kunnen in 3 tonnen in het centrum worden gedeponeerd.

VRIJDAG
Vanaf 18.00 Rad van Fortuin met Vince van Leth. Een knotsgekke loterij met leuke prijzen tegen vertoon van je kassabon. De hoofdprijs: een jaar lang gratis knippen bij Ami Kappers Meppel en een weekend overnachten in een boomhut voor 2 personen!

ZATERDAG
Om 13.30, 14.30 en 15.30 is er een gratis kindertheater van Punch and Judy in de Keyserstroom. In de winkelstraten kan je genieten van livemuziek van The Slampampers: een verrassend, humoristisch en super muzikaal gezelschap!

ZONDAG
Deze zondag is het koopzondag, de winkels zijn geopend van 13.00 - 17.00.
Om het extra gezellig te maken is deze dag ook Sunday Live! Van 14.00 - 18.00. Er spelen 8 fantastische bands en acts in diverse horecagelegenheden in de binnenstad. Er is voor elk wat wils:

14.00 - Oasis/Murphys – Ilone & Erwin

15.30 - Brasserie – Timo de Jong / Casteleyn – CC Jerome All Star Trio (NL/MEX/UK) / Plein - Hi-Ballin’ Daddies (MEX)

17.00 - Beurs – Wildeboer / Kansel - Big John
Buren – Boodschappers van het Algemene Nut

18.00 - Casteleyn - Gogo Durango (BE/DU)