Schrijf je nu in voor Fiets ‘m erover!

Durf jij het aan? Over een smalle balk over de gracht van Meppel fietsen? De inschrijving voor Fiets ‘m erover is geopend. Voor slechts vijf euro kan je meedoen, en daarmee steun je ook nog eens het goede doel!
Fiets ‘m erover is een evenement van de JCI Meppel-Reestmond. Het is gebaseerd op het voormalige televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht. Deelnemers gaan op een fiets over een smalle balk over het water naar het water. Wie het snelste is, wint.

“Er is muziek, eten en drinken en Vincent van Leth praat als de Vermakelaar het evenement bijeen”, zegt Sander Gordijn namens de organisatie. “Het gaat een groot feest worden.”

De organisatie kan voor een fiets zorgen. Voor de meest creatieve fiets ligt ook een prijs klaar. De opbrengst gaat naar PGM De Baander. “Je hoeft niet mee te doen om geld te doneren. Je kan ook komen kijken en een hapje en drankje bestellen!”

Het evenement speelt zich af rond Bleekerseiland. “Dat bouwen we helemaal vol met bars en gezelligheid zoals een springkussen. Je kan ook vipkaarten kopen om te kijken. Dan zit je eerste rij op Bleekerseiland en heb je perfect zicht op iedereen die te water gaat.”


Schrijf je hier snel in: