Op zoek naar een nieuwe vloer? Bezoek dan het nieuwe Vakvloeren!

Met een verkochte vloer per week zouden Maarten Siccama en Janna Luiks, eigenaren van Vakvloeren, van te voren heel tevreden zijn. Ze verkopen er veel meer. “Het gaat stukken beter dan verwacht”, glundert Luiks.
De twee twintigers hebben sinds vorige maand een vestiging in de Swaenenborgh. Vakvloeren is gespecialiseerd in pvc en laminaat. Maar ze verkopen er ook tapijt en vinyl en bieden ook traprenovaties aan. Binnenkort starten ze met raamdecoratie. “Dat is een mooie uitbreiding. Dan doen we niet alleen vloeren”, zegt Luiks.

In Leeuwarden heeft Vakvloeren al een vestiging. Daar heeft het een loods, die fungeert als showroom en magazijn. “Het is Maarten zijn droom om ook een winkel te beginnen.” Hij zit ondertussen zo’n tien jaar in de vloerenwereld. Sinds een paar is hij zelfstandig verder gegaan. In de zoektocht naar een locatie voor een winkel, komen ze uit in Meppel. In de Swaenenborgh.

“We zijn hier goed zichtbaar. Meppelers zijn heel vriendelijk. Mensen komen ook gewoon hier naar binnen om te kijken. Dat geeft ons nog extra motivatie.” Ze hebben flink wat ruimte. “We hebben hier bijna alle laminaat wel op voorraad.”

Vakvloeren werkt met een eigen legservice. “Dat maakt het persoonlijk. En vooraf komen we altijd even langs voor een gratis voorservice.”

Vakvloeren verkoopt merken als Coretec, Floer, Vivafloors, Interfloor, Floorlife en heeft ook een eigen merk.