Ontdek prachtige bedrijven in Meppel tijdens de Open Bedrijvendag!

Het is goed ondernemen in Meppel. Dat weet ondertussen iedereen wel. Maar wat voor bedrijven zitten er eigenlijk in onze mooie gemeente, en wat doen ze? Op 4 november kan jij daar achter komen, tijdens de Open Bedrijvendag!
Meppeler bedrijven zetten niet alleen de deuren van hun bedrijf open, ze laten de bezoeker zien en als het kan ervaren hoe ze het doen. En alle bedrijven die meedoen zijn gratis te bezoeken! Je kan er rondleidingen krijgen, in gesprek gaan, er zijn demonstraties en er is nog veel meer vermaak!

Je kan bijvoorbeeld langs Alumax Boats, dat de watertaxi’s van Rotterdam maakt. Of breng een bezoek aan mechanisatiebedrijf Bijker in Nijeveen. Laat je onderdompelen in het gloednieuwe pand van MEproductions op Blankenstein, waar ze onder meer livemuziek hebben, een DJ workshop en een Formule 1-experience.

Nieuw dit jaar zijn de themapleinen. Deze pleinen bieden kleinere ondernemers de kans hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Er zijn 2 themapleinen: Gezondheidsplein bij Racketcentrum Meppel en Werkgeluk bij bhome@work.

In de Gasfabriek kan je de hele dag door rondleidingen krijgen. Meld je daarvoor wel even van te voren aan via info@gasfabriekmeppel.nl. En ook de gemeentewerf is open voor publiek. Naast een rondleiding door de diverse werkplaatsen zijn er allerlei activiteiten, zoals een afvalscheidingsgame of meedoen aan een quiz waarmee je een nestkastje kan winnen.

Bij GroenOpgewerkt staan medewerkers voor je klaar om uit te leggen waarom een investering in zonnepanelen zo verstandig is. En als je de geur van chocolade heerlijk vind, moet je echt even langs Amoureus.

Bij veel andere bedrijven, zoals Wassink Uitvaartverzorging, bioscoop Luxor, Holterman Shipyard, Pandriks, Renewi en nog veel meer kan je rondleidingen krijgen. Dus laat je verrassen door alle parels die Meppel en Nijeveen kent!

Alle deelnemende bedrijven kan je vinden via onderstaande link: