Oktober is de maand van Geluk in Meppel!

Het Festival van Geluk keert terug in Meppel. De hele maand oktober zijn er activiteiten om te doen in de gehele gemeente, variërend van klein en intiem tot groots en bruisend. En er is aan elke doelgroep gedacht! De activiteiten zijn er afwisselend voor kinderen, jongeren, studenten, volwassenen, ouderen en ondernemers.
Het overkoepelende thema van al deze evenementen is geluk, en dit kun je ervaren en delen op verschillende manieren. Marieke Navarro, voorziter van stichting Merk Meppel, benadrukt het belang van dit festival: "Het Festival van Geluk is een viering dat het leven in Meppel goed is en zo bijzonder maakt, namelijk het geluk dat we ervaren om hier te wonen, te werken en te leven. Het zijn momenten waarop we samenkomen om te genieten van het leven in onze prachtige gemeente en om te delen waar we blij van worden."

Enkele activiteiten die je de komende tijd kan doen:
Kom naar de 'Open Toss Avond Padel' van 19.00 tot 21.00 uur bij NTC Nijeveen, de tennis- en padelvereniging. Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, iedereen is welkom! Let op! Opgeven kan tot uiterlijk 1 oktober via padel@ntcnijeveen.nl
In schouwburg Ogterop kan je op 7 oktober om 19.30 uur genieten van een kinderconcert van De Bazuin. Laat je verwonderen door de vrolijke muziek van jongeren. Kaartverkoop gaat via Ogterop.
Jongeren tussen de 14 en 20 jaar zijn uitgenodigd voor Cinejoy, op 5 oktober van 17.30 uur. Zij kunnen genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en natuurlijk een te gekke film. Aanmelden kan tot 2 oktober via info@regiocampus.nl. Cinejoy is in De Plataan.

Alle activiteiten zijn te vinden op: