Nieuw dance festival: De 16-jarige Mats haalt ADF Samski naar Meppel

Meppel heeft er een festival bij. En dat is te danken aan Mats Podt. Deze 16-jarige Meppeler tekent voor de eerste editie van Riverside Festival, op Bleekerseiland! “Dat geeft een beachvibe.”
"Voor de jeugd is hier niet zo heel veel te doen”, zegt hij. “Ik houd al feesten voor mijn vrienden. Een vader van een vriend zei dat ik eens wat voor alle jeugd in Meppel moest doen. Zo is dit gekomen.”

En dat gaat mij toch een feest worden! Artiesten als ADF Samski, Duivesteijn, Jos de Goat, Rooks, Corba & Grooveload, DJ Tjebbe, Joyliana, Alessio en Rickieroos komen. “Hij heeft meer dan 20 miljoen streams. Dat is een grote artiest”, zegt Mats over ADF Samski.

In de middag is er een junioreditie voor de jeugd tot 16 jaar. In de avond vanaf 20.00 uur gaat het los voor de jeugd vanaf 16 jaar.

“We verwachten 800 bezoekers.” Koop snel je tickets via https://riversidemeppel.nl/ Het festival organiseert hij samen met ZoDus Livecollectief, Kuupes Events en Noordkust Creatieve Communicatie. “We willen het jaarlijks laten terugkeren in Meppel.”

Haal je tickets hier: