Geniet voor de laatste keer bij Restaurant de Nachtwacht!

De deuren van restaurant De Nachtwacht aan de Groenmarkt gaan dicht. Alleen tijdens de Donderdag Meppeldagen is het restaurant nog open.
Eigenaren Liset en Caspar Hermeler doen dat met pijn in het hart, maar benadrukken dat het wel het verstandigst is. “De gezondheid van Caspar gaat boven alles.” In 2015 werd hij getroffen door een gescheurde aorta en werd er een zeldzame erfelijke bindweefselaandoening bij hem geconstateerd. Hij kan niet meer werken in de horeca, zoals hij dat altijd deed. Daar komt het personeelstekort in de horeca bij. “Liset kan niet in haar eentje alle ballen omhoog houden.”

De twee staan er positief in. “We hebben heel veel mooie momenten gekend”, zeggen ze allebei. “Klanten werden onze vrienden”, zegt Liset. Ze zijn maar wat trots op wat ze hebben neergezet in 19 jaar. Caspar: “Kijk om je heen. We zijn een begrip geworden en dat we hebben we toch maar mooi zelf gecreëerd.”

De Nachtwacht is tijdens de Donderdag Meppeldagen nog open. “We gaan gewoon draaien”, zegt Liset. “Maar we gaan er alles uit halen.”

Ze hopen daarna het stokje over te kunnen geven aan nieuwe eigenaren. Daar worden al gesprekken voor gevoerd.

“We kijken met trots terug op de vele prachtige herinneringen die we samen met jullie hebben gecreëerd. En koesteren alle onvergetelijke momenten die we met onze gasten, ons team onze lieve vrienden en familie hebben gedeeld.”