Donderdag Meppeldag onthult haar thema’s

Het duurt nog even, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de Donderdag Meppeldagen. Deze zomer kan je weer 6 donderdagen genieten van zeer divers entertainment in de Meppeler binnenstad.
Wat staat er allemaal op het menu? De 1e DMD begint met de traditionele optocht. Een bonte stoet met de mooiste wagens zal door de stad toeren. ’s Avonds kan je in de café’s alvast de Amsterdamse sfeer proeven bij de Pre-Mokum Party.

Culinaire fijnproevers kunnen hun lol op tijdens Meppel Met Smaak op 1 augustus. De week erop luidt het thema Meppel Op Volle Toeren, waarbij de Nederlandstalige muziek in het zonnetje wordt gezet. Bij Meppel Moves staat beweging centraal, waarbij sport en spel op een gezellige manier gepresenteerd wordt.

De grote klassieker, Mokum In Meppel mag natuurlijk niet ontbreken: op 22 augustus zal de Amsterdamse gezelligheid weer de binnenstad overnemen. We sluiten af met Meppel De Sol, een exotisch en kleurrijk spektakel, waarbij we nog even van de vakantiesfeer kunnen genieten.

De thema’s nog even op een rijtje:
25 juli - Optocht, met ’s avonds Pre-Mokum Party in de cafe's
1 augustus - Meppel met Smaak
8 augustus - Meppel op Volle Toeren
15 augustus - Meppel Moves
22 augustus - Mokum in Meppel
29 augustus - Meppel Del Sol