De beste pizzabezorger van Nederland komt uit… Meppel!

De 18-jarige Jelle Bouman is verkozen tot beste pizzabezorger van New York Pizza. Van alle 6.000 pizzabezorgers van deze pizzaketen heeft Jelle de beste beoordelingen van klanten gekregen.
Het betekent dat Jelle uit Meppel een hele grote verrassing krijgt. Als prijs hoort daar namelijk een ruimtereis bij, die volgt in 2025. "Jelle verdient het. Hij is altijd vriendelijk", zegt Rick Breukelman, eigenaar bij New York Pizza Meppel. "We noemen hem altijd al Snelle Jelle", vult mede-eigenaar Bart Breukelman aan. “Hij is altijd vrolijk en heeft een geweldige werkmentaliteit.”

De favoriete pizza van Jelle? “De buffalo chicken. Die eet ik gewoon heel vaak.” Of hij die ook mee gaat nemen de ruimte in, weet hij nog niet.

CEO en oprichter van New York Pizza, Philippe Vorst, feliciteert Jelle met deze historische overwinning. “Hij heeft bewezen dat hij niet alleen de allerbeste bezorger in Nederland is, maar hij zal nu ook de eerste pizzabezorger ter wereld zijn die de ruimte gaat verkennen, met misschien wel een heerlijke pizza in zijn bagage. Wat ons extra trots maakt is het feit dat onze klanten hebben bepaald wie heeft gewonnen, het gaat ons niet om de snelste bezorger, maar om de beste bezorger in de ogen van de klant. We hebben vernomen dat Jelle altijd met een glimlach aan de deur staat en dat elke bestelling compleet bij de klant komt. Deze prestatie markeert een nieuw tijdperk in de bezorgwereld en we zijn verheugd om hem op deze ruimtereis te sturen.”