Bruidswinkel Char Bridal Couture is unieke aanvulling voor Meppel

“Dit is hét pand hiervoor”, zegt de 21-jarige Charmaine stellig. Ze heeft het over de Kruisstraat 12, een Rijksmonumentaal pand waar eerder Pand Store zat. Nu zit daar de zaak van Charmaine en haar moeder Miranda in, Char Bridal Couture.
Het is een compleet nieuwe toevoeging aan het assortiment van Meppel. Een bruidszaak had Meppel nog niet.

Tot en met 24 december hebben ze er een openingsactie. Iedereen die er een trouwjurk koopt, heeft de kans om deze terug te winnen.

“De perfecte match: het is zo mooi als dat aansluit”, glundert Charmaine. Ze droomt er al vier jaar van om haar eigen bruidszaak te openen. Vanaf het eerste moment dat ze dit pand zag, wist ze het meteen dit wordt onze bruidsmodezaak. En haar droom wordt werkelijkheid.

Zelf is Charmaine model geweest in de bruidsmode. Miranda werkt al bijna 15 jaar actief in de bruidswereld, ze heeft voor grote designers gewerkt en al heel wat bridal stylistes getraind. “Samen stoppen we er dus al heel wat ervaring in, in deze mooie nieuwe zaak”, zegt Miranda.

In deze prachtige bruidsmodezaak komt de beleving van het Historische monumentale pand samen met de trend van nu, dat zie je terug in het interieur de kleuren die uitgekozen zijn en aan de gehele styling van deze zaak.
Hier kunnen bruiden terecht voor haar droomjurk. “We hebben van maat 34 tot maat 60, in verschillende stijlen en we hebben een goede selectie aan designers uitgekozen”, vertellen de twee. “Voor iedereen zit de perfecte jurk er wel bij.

Charmaine en Miranda nemen de tijd voor de bruiden. Werken met een tijdslot doen ze niet. “We willen de bruid echt iets bijzonders laten voelen. Dat gevoel begint al als ze hier binnen komen stappen”, zegt Charmaine. “Het is voor de bruid een spannende tijd, dus nemen we graag de tijd voor ze.”

Dagelijks komen er afspraken bij. Uit het hele land weten ze Char Bridal Couture in Meppel al te vinden, bijvoorbeeld zelfs mensen uit Den Haag en Utrecht die hiervoor naar de stad komen reizen.

Behalve bruidsjurken op de begane grond, kunnen bruiloftsgasten op de eerste verdieping terecht voor de mooiste cocktail en galajurken.