Bestel nu je kaarten voor Winter-Popp-en-Route!

Wees er snel bij! Je kan nu kaarten bestellen voor de Winter-Popp-en-Route, een gezellig winters familie-uitje voor iedereen vanaf acht jaar.
Tijdens de route kom je langs allemaal leuke acts: Jordi Bertran neemt je mee op reis naar zijn poëtische universum in een tweedelige voorstelling. Met twee eenvoudige balletjes creëert hij de meest levendige personages. In No Clinc Clinc worden de handen van een gitarist door twee witte stippen omgetoverd tot een stel innemende karakters die moeten samenwerken. En een simpel schuimrubberen figuur verandert in een trampolinespringer.

De voorstelling van Tim Velraeds speelt zich af in een lokaal huis voor gepensioneerde artiesten, waar verzorgers en bewoners de planken betreden om een stukje van hun leven te delen. De ene voor de eerste keer, de ander voor de wellicht allerlaatste keer. Een voorstelling met poppen en objecten over genomen beslissingen en gemiste kansen.

In EN SUITE wordt de heerlijkste muziek uit de Westerse muziekgeschiedenis, (een selectie uit) de cellosuites van Johann Sebastian Bach, in een ontroerend en wonderlijk poëtisch verhaal gegoten gespeeld door een Belgisch toneelgezelschap.

De Winter-Popp-en-Route vindt eens per twee jaar plaats op de dagen tussen kerstmis en oud en nieuw. Het is van dezelfde organisatie als Puppet International. Dit jaar kom je langs drie kerken waar je van de voorstellingen kan genieten.

Je kan bij je ticket ook een dinerarrangement, verzorgt door Herberg ’t Plein, kopen!