Werkis

Ieder mens verdient het om passend werk te doen. Zo ook jij, en daar helpen wij je graag bij. Wij zijn een erkende intermediair van arbeid en onderscheiden ons door te werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. Dit betekent dat we ons volledig inzetten vanuit een principiële basishouding.
Samen gaan we op zoek naar de perfecte baan. Wij nemen de tijd voor je: een kopje koffie staat altijd klaar, we voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd. Vanuit een samenwerkende houding denken we mee en geven we advies. Het maken van afspraken betekent dat deze worden nagekomen. We staan dus voor wat we zeggen. We zijn gedreven en handelen proactief. We zijn procesgericht en zien resultaat als goed gevolg hiervan.

De omstandigheden waarin er gewerkt wordt, moeten goed zijn. Bij goed werk hoort een passende beloning. De geldende wetgeving op het gebied van Arbo zaken worden gecontroleerd bij onze opdrachtgevers en van tijd tot tijd vragen we naar deze omstandigheden. Daarnaast zullen we in het belang van alle partijen ernaar streven een goede balans in arbeidsvoorwaarden te creëren. We vinden het belangrijk dat zowel facturen als salarisbetalingen op tijd en correct verwerkt worden. Ook wanneer jij de perfecte baan gevonden hebt, houden we consequent contact. Jij mag rekenen op onze inzet.

Bekijk nu onze vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met werk!

Link: https://www.werkis.nl/

Contact

Werkis
Meppel