Wassink uitvaart

Stilstaan bij een leven,
vooruitkijken vanuit herinneringen
Een afscheid. Het is het moment waarop verleden en heden elkaar ontmoeten. En waarop een terugblik een blijvende herinnering wordt. Dat is de waarde van een persoonlijke uitvaart.
Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Wij staan alweer bijna 25 jaar, nabestaanden bij in de regio. Wij kennen de gebruiken van de regio. Van Meppel maar ook van Staphorst, Ruinen, Vollenhove, Uffelte noemt u maar op. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Thuis bij u
Wij komen graag bij u thuis om een afscheid te bespreken en regelen. Want juist dan bent u wellicht graag in uw eigen vertrouwde omgeving, dat begrijpen wij.

Thuis in ons uitvaartcentrum
Uiteraard bent u ook welkom in ons uitvaartcentrum aan de Zomerdijk. In alle rust en in een besloten omgeving luisteren wij naar uw wensen en vertellen wij u wat er mogelijk is.

Op onze locatie vlak tegenover de Algemene Begraafplaats en het crematorium in Meppel, beschikken wij over o.a. een sfeervolle aula en ontmoetingsruimte, diverse opbaarkamers en een huiskamer voor een vertrouwd samenzijn. Maakt u gerust een afspraak om te komen kijken en de sfeer te ervaren.

"Respect voor traditie, meer ruimte voor eigenheid en
het lef om het soms net even anders te doen"

Link: https://www.wassink-uitvaart.nl/

Contact

Wassink uitvaart
Zomerdijk 9A, 7942 JR Meppel