Via Coaching & training

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten... Wij helpen daarom zoveel mogelijk mensen die vast zitten op zowel persoonlijk, zakelijk, fysiek, mentaal als emotioneel gebied. VIA Coaching & Training helpt mensen te bewegen naar de eigen persoonlijke doelen en "je eigen ik". Dit is vooral gericht op een gelukkig, vitaal en gezond leven waarbij resultaten worden bereikt richting uitstraling, beweging, werk, ontwikkeling en je eigen personal brand.
Onze dienstverlening is gericht op het verbeteren van het eigen evenwicht, geluk, de fysieke belastbaarheid van mensen en wordt veelal ingezet voor trajecten richting persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie, vitaliteitstraining en personal branding. Doordat VIA Coaching & Training juist het eigen evenwicht bij mensen verbetert ervaren deze mentaal en fysiek meer ruimte om een traject richting verder persoonlijke herstel en/of werkhervatting succesvol te doorlopen. Waarom? Mentale en fysieke klachten werken vaak belemmerend bij duurzaam herstel of terugkeer op de arbeidsmarkt. VIA Coaching & Training zorgt ervoor dat klachten verminderen en mensen vanuit een sterkere positie doelen kunnen bereiken.

VIA Coaching & Training heeft een unieke manier van werken door haar persoonlijke benadering en verbinding met mensen. We leveren maatwerk gericht op de oorzaak van de problemen en werken hierdoor aan een duurzame oplossing. Wilt u meer van ons weten en ons persoonlijk ontmoeten? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Zwolle.

VIA Coaching & Training helpt mensen te bewegen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Dat doen we door inzet van onze en jouw motivatie, betrokkenheid, ervaring en verbinding. Wij nemen de tijd voor jouw verhaal en nemen vragen en problemen serieus.

Link: https://viacoachingentraining.nl/

Contact

Via Coaching & training
Zomerdijk 5c , 7942 JR Meppel