MEProductions & MEStudio

Artiesten- en evenementenbureau
Kom 4 november naar Artiesten- en organisatiebureau MEProductions & ME Studio in Meppel!
MEProductions werkt dagelijks verschillende concepten uit voor diverse evenementen. Van kleine besloten evenementen tot grootschalige (openbare) evenementen.

Onze brede kennis in de muziek- en entertainmentbranche stelt ons in staat om een samengesteld advies op maat te verzorgen met de juiste presentatie en onderbouwing. Niet iedere band of artiest past op elk type feest of bij een bepaald persoon. Door onze visie en persoonlijke, professionele begeleiding zorgen we voor de juiste match tussen opdrachtgever en band of artiest.

Sinds kort is MEProductions uitgebreid met ME Studio. Een nieuwe locatie met hoogwaardige faciliteiten voor grote theater- en muziekproducties.

Kom tijdens de Open Bedrijven Dag onze studio's bewonderen in ons gloednieuwe pand op Blankenstein 680 in Meppel. Wij hebben die dag superleuke activiteiten die je absoluut niet wilt missen! Maak kennis met de geluidstechniek van een live band, krijg een te gekke workshop in mixen en maak de leukste tracks, stap in de wereld van de Formule 1, doe de speurtocht of leef je uit op het springkussen. Aan de eerste 200 kinderen geven we een geweldige goodiebag weg. Mis het niet!

Wil jij zien wat wij allemaal doen? Kom dan langs op zaterdag 4 november tussen 10:00 & 16:00u tijdens de Open Bedrijven Dag Meppel!


Wij geloven in de kunst van het vieren. Door te vieren leg je een belangrijk moment vast in de tijd. Hierdoor krijgt het alledaagse een uniek en bijzonder karakter. Wij geloven dan ook dat bij ieder persoon, iedere organisatie of ieder type feest een specifieke band of artiest past die bijdraagt aan een feestelijke herinnering.

Advies op maat
Onze brede kennis in de muziek- en entertainmentbranche stelt ons in staat om een samengesteld advies op maat te verzorgen met de juiste presentatie en onderbouwing. Niet elke band of artiest past op elk type feest of bij een bepaald persoon. Door deze visie en onze persoonlijke en professionele begeleiding zorgen we voor de juiste match tussen opdrachtgever en band of artiest.

Artiesten, bands en entertainment
Wij hebben een groot aanbod in artiesten, bands en entertainment. Voor een aantal bands is MEProductions zelfs het exclusieve boekingsbureau! Met ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche verzorgt MEProductions voor alle mogelijke feesten de artiesten, bands en het entertainment.

Volledige organisatie
MEProductions werkt dagelijks verschillende concepten uit voor diverse evenementen. Van klein- en grootschalige evenementen tot openbare- en besloten evenementen. Geef de organisatie uit handen en MEProductions regelt de volledige catering, aankleding, faciliteiten, muziek en het entertainment. Bruiloften, festivals, tuinfeesten, dorpsfeesten, bedrijfsevents: er zijn mogelijkheden voor ieder feest. MEProductions werkt samen met vaste leveranciers waardoor het overzicht gewaarborgd blijft, er maximaal aan de wensen wordt gewerkt van de opdrachtgever en het event uiteindelijk een waardevolle feestelijke herinnering wordt. Laat je inspireren.

Link: https://meproductions.nl/

Contact

MEProductions & MEStudio
Blankenstein 680, 7943 PA Meppel