Bouwmensen

Een baan in de bouw? Een geweldige keus! Jij maakt straks de wereld net even mooier. Zeker na een mbo-opleiding bij Bouwmensen. Want wij leiden je op tot vakkracht, tijdens een afwisselende en praktijkgerichte opleiding.
Locatie tijdens Open bedrijvendag: Bouwbedrijf Kuijers & Bloemen bouw

Een opleiding volgen bij Bouwmensen? Dan ben je iemand. Dan wil je echt iets moois bereiken in de bouw. Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt. Die beginnen aan een klus die ze onder hun handen zien groeien.

REGIONALE MBO-OPLEIDINGEN
Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven. Wij verzorgen en toetsen de opleidingen op meer dan dertig locaties door heel Nederland. Dat doen wij met regionale opleidingscentra (ROC's) door het hele land. Zo bieden wij alles om een bouwopleiding af te ronden. Via ons netwerk is het dan een kleine stap naar een mooie toekomst in de bouw.

Bouwmensen biedt alles wat je zoekt op het gebied van:
- Bouwopleidingen voor jongeren
- Bemiddeling voor goed geschoolde uitzendkrachten
- Bijscholing van vaklieden
- Advies bij ontwikkeling van goed personeelsbeleid.

BOUWEN AAN DE TOEKOMST
De bouw is booming. De komende jaren zijn er minimaal 60.000 bouwmensen nodig voor honderdduizenden woningen en gebouwen. Moderne gebouwen, duurzaam en aangesloten op innovaties als 'the internet of things'. Een gouden toekomst voor goed opgeleide bouwvakkers. Zonder bouwers geen bouw en zonder bouw geen vooruitgang.

Ontdek de mogelijkheden
Bouwmensen biedt een schat aan praktische vakkennis. Aan mbo'ers die onze opleidingen en het vak nog moeten leren maar ook aan de vakmensen die al in de bouw werkzaam zijn. Bouwmensen biedt niet alleen opleidingen maar ook de mogelijkheid via cursussen je kennis bij te schaven. Wij bestrijken het complete bouwgebied. Van theorie tot in de praktijk. Van leerling tot leermeester.

Link: https://bouwmensen.nl/vestigingen/ruinen/