Was ik maar in meppel

Iedereen die al eens eerder in Meppel is geweest, weet het: in Meppel is het leven goed. Dat noemen wij Meppelers Diep Geluk. Geluk dat je vindt in die prachtige stad aan het Meppelerdiep, maar dat ook net een beetje specialer is dan al het andere geluk.

Meppel kenmerkt zich door haar gastvrijheid, ondernemendheid en karakteristieke stadscentrum. Laat geluk nou het enige zijn dat zich vermenigvuldigt wanneer je het deelt. De actie ‘was ik maar in meppel’ is om van Drenthe tot aan de Randstad, Limburg en alles daar tussenin en erbuiten mensen op te roepen stickers te verspreiden, op te plakken, ermee op de foto te gaan en erover te communiceren.
Sta je in de rij voor het Rijksmuseum? Was ik maar in Meppel. Zit je weer bij je saaie schoonfamilie op de bank in Brabant? Was ik maar in Meppel. Ben je halverwege de Kilimanjaro en weet je niet meer waar je de kracht vandaan moet halen? Was ik maar in Meppel! Heb je het meest fantastische diner gegeten? Hoe lekker was het geweest als je dat in Meppel had kunnen meemaken? Heb je je eerste kindje gekregen? Had er maar Meppel in het paspoort gestaan.

Kortom: wij willen graag de boodschap verspreiden dat alle momenten in je leven, beter worden door de herinnering aan Meppel. Geen Nespresso moment. Een Meppel moment.

Als je gastvrijheid wilt ervaren.
Waar je thuis mag komen.
Was ik maar in Meppel.

Meppel: Diep Geluk!