Kindcentrum Stadskwartier

Kindcentrum Stadskwartier is gevestigd in een authentiek, monumentaal pand in het centrum van Meppel. Op ons christelijk Kindcentrum is iedereen welkom. Ieder kind verdient het beste onderwijs en een goede basis voor de toekomst.
Bij Kindcentrum Stadskwartier staat spelen, groeien en leren in een vertrouwde en veilige omgeving centraal. Betrokkenheid van ouders bij ons onderwijs en het leerproces van hun kind is voor ons essentieel.

Ons onderwijs is innovatief en modern waarbij ieder kind wordt uitgedaagd om zelf keuzes te maken, te leren op een plek die het beste bij hem/haar past en de ruimte krijgt om talenten te ontwikkelen.

De wereld staat bol van veranderingen. Wij zijn continu bezig de ontwikkelingen te verweven in onze onderwijsmethoden. Wij streven er naar ieder kind een basis te bieden voor de toekomst waardoor hij/zij een mooie en geschikte plek in de samenleving kan vinden.
Kindcentrum Stadskwartier is één van de locaties van Stichting KindPunt. Hier vind je onderwijs en opvang onder 1 dak. Ouders kunnen bij ons doorlopend terecht voor onderwijs, kinderopvang, voorschoolse-/buitenschoolse opvang en peuterarrangementen (PlusKinderopvang).

Meer informatie: https://kindcentrumstadskwartier.nl/

Contact

Kindcentrum Stadskwartier
Catharinastraat 7, 9 & 13, Meppel