Kindcentrum Het Kompas

Kindcentrum Het Kompas is gevestigd in de wijk Koedijkslanden. Het Kompas is een plek waar kinderen met plezier mogen groeien en ontwikkelen. Op ons christelijk Kindcentrum is iedereen welkom.
Ontwikkeling is in onze ogen een continu proces; zowel in kennis als in sociaal-emotioneel opzicht. Respect, aandacht, omgang en vertrouwen zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Met behulp van de Kanjertraining leert een kind samenwerken en het eigen karakter herkennen en begrijpen.

In het kader van passend onderwijs is onze school ook gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met dyslexie.

Betrokkenheid van ouders bij het leerproces van hun kind is voor ons essentieel. Langzaam maar zeker wordt de wereld van een kind steeds groter. Wij stimuleren kinderen het beste uit zichzelf te halen en te groeien tot een zelfstandig en authentieke persoonlijkheid.

Ons motto is: we kunnen niet van alle kinderen een ster maken, maar ieder kind wel laten stralen. Wij vinden het belangrijk dat een kind met plezier terugdenkt aan zijn/haar tijd op Het Kompas.

Kindcentrum Het Kompas is één van de locaties van Stichting KindPunt. Hier vind je onderwijs en opvang onder 1 dak. Op het nabijgelegen KindPunt Zuid kunnen ouders doorlopend terecht voor onderwijs, kinderopvang, voorschoolse-/buitenschoolse opvang en peuterarrangementen (PlusKinderopvang).

Meer informatie: https://kindcentrumhetkompas.nl/

Contact

Kindcentrum Het Kompas
Zuiderlaan 197C, Meppel