Kindcentrum De Akker

Kindcentrum De Akker is gevestigd in de wijk Oosterboer en omringt door groen. Het is een veilige plek waar ieder kind wordt gewaardeerd om wie het is. Wij bieden regulier en hoogbegaafdheidsonderwijs (kwadraatafdeling).
Op ons christelijk Kindcentrum is iedereen welkom. Ontdekken, leren, respect en jezelf ontwikkelen staan bij ons centraal. Niet alleen door het opdoen van kennis maar ook door aandacht te besteden aan de sociale, emotionele en motorische ontwikkeling. Op onze kwadraatafdeling bieden we naast het compacte programma ook vakken als schaken, filosofie, Duits en Chinees.

Bij De Akker bieden wij ieder kind de ruimte om zijn/haar talenten en valkuilen te ontdekken. Ieder kind leert om van zelfbewust door te groeien richting zelfstandig om uiteindelijk zelfverantwoordelijk te worden.

Kindcentrum De Akker is één van de locaties van Stichting KindPunt. Hier vind je onderwijs en opvang onder 1 dak. Ouders kunnen bij ons doorlopend terecht voor onderwijs, kinderopvang, voorschoolse-/buitenschoolse opvang en peuterarrangementen (PlusKinderopvang).

Meer informatie: https://kindcentrumdeakker.nl/

Contact

Kindcentrum De Akker
Engelgaarde 31 , Meppel