Plus Kinderopvang

Bij PlusKinderopvang kunt u terecht voor kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Wij zijn gevestigd in 8 kindcentra: 5 kindcentra in Meppel, 1 kindcentrum in Nijeveen, 1 kindcentrum in Zuidwolde en 1 Kindcentrum in Nijensleek.
Ouders en kinderen kunnen terecht bij één organisatie voor onderwijs en opvang, dat is de gedachte achter alle kindcentra waar PlusKinderopvang onderdeel van is.

In het Kindcentrum is onderwijs en opvang gericht op groei en ontwikkeling. Bij peuters en kleuters speelt uiteraard het spelend leren de hoofdrol. De buitenschoolse opvang is gericht op het ontwikkelen van talenten in de vrije tijd door ontspanning, spel en een uitdagend activiteitenaanbod.
Binnen een kindcentrum vormen de medewerkers één team. Zij werken vanuit een gedeelde visie en organisatorische zaken zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. De school en de kinderopvang maken gebruik van elkaars voorzieningen en expertise.
PlusKinderopvang valt onder de Stichting Kinderopvang Zuidwest Drenthe, deze stichting is opgericht is door twee schoolbesturen: KindPunt en TrEf Onderwijs.

Onze locaties:
Kindcentrum Anne Frank (Meppel - Oosterboer)
Kindcentrum De Akker (Meppel)
Kindcentrum Stadskwartier (Meppel – Centrum)
Kindcentrum Vissersingel (Meppel)
KindPunt Zuid (Meppel – Koedijkslanden)
Kindcentrum De Wel (Nijeveen)
Kindcentrum De Heidevlinder (Zuidwolde)
Kindcentrum De Bron (Nijensleek)
Meer informatie: www.pluskinderopvang.nl

Contact

Plus Kinderopvang
Leonard Springerlaan 39, Meppel