Hup & Fidom Garantiemakelaars

Jouw Makelaar in Meppel en omgeving!
Hup & Fidom Garantiemakelaars , uw makelaar in Meppel. Onroerend goed is onze lust en ons leven. We behalen gemiddeld een hogere verkoopprijs bij verkoop van uw woning en we verkopen uw woning sneller. Bel ons op 0522 458 510

Onze diensten:
- Verkoopbegeleiding, uw huis verkopen
- Aankoopbegeleiding, een huis kopen
- Projectmakelaar van nieuwbouw in Meppel
- B.O.G., huur en verhuur van bedrijfsruimte
- Taxaties voor onder andere WOZ, hypotheek of herbouwwaarde

Onze garanties:
Presentatie Garantie
Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Uw Garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw Garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis. U bepaalt uiteraard zelf waar u voor wilt betalen.

Contact Garantie
Uw Garantiemakelaar is voor u bereikbaar, ook buiten kantorenuren. Van 9u - 21u via het gebruikelijke telefoonnummer. Na 21u kunt u een boodschap achterlaten bij onze telefonistes. Uw Garantiemakelaar belt u dan zo snel mogelijk terug. Ook kunt u van 17u - 23u via de chatfunctie op onze site terecht met uw vragen.

Bezichtigings Garantie
Uw Garantiemakelaar doet altijd zijn uiterste best om een bezichtigingsafspraak te maken die voor alle partijen schikt. Zelfs op ongebruikelijke tijden. Dus ook na werktijd, of op zaterdag. Zolang het maar op een geschikt moment is voor zowel de verkopende partij als de geïnteresseerde koper.

Annulering Garantie
Mocht Garantiemakelaars u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto's, plattegronden en drukwerk mee.

TevredenheidsGarantie
In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we, en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.

Na een bezichtiging neemt uw Garantiemakelaar binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren. Al onze klanten worden uitgenodigd om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek. Zo helpen onze klanten ons te verbeteren en weet u zeker dat wat over ons leest ook uit een betrouwbare bron komt.


Link: https://hupenfidommakelaarsmeppel.nl/