Hairstyling Edwin

Change the world, one hair at the time
Bij deze kapsalon aan het Zuideinde staat duurzaamheid op 1. Edwin Santbergen van Hairstyling Edwin gaat er voor zo weinig mogelijk afval.

"Bij mij vind je volop hergebruik van materialen", zegt hij. "Ik werk met de fijnste plantaardige, vegan friendly, producten van Kemøn en Paul Mitchell. Daarnaast heb ik een samenwerking met The Green Scissors om zoveel mogelijk producten te recyclen."

Het is ook mogelijk om het geknipte haar te doneren voor stichting Haarwensen. Ook is Hairstyling Edwin aangesloten bij Vegan Friendly, een Nederlandse vereniging voor veganisme waar ondernemers lid van zijn. Alle producten bij deze gezellige kapsalon aan het Zuideinde zijn vegan, niet op dieren getest en allemaal plantaardig. Denk aan shampoo, flessen van gerecycled plastic en zelfs de inrichting van de kapsalon is duurzaam!

Behalve een knipbeurt kan je er ook langs voor contouren, het trimmen en scheren van de baard, olaplex, wassen en het kleuren van je haar.

Edwin: "Kleuren met de mooiste biologische kleuringen van Kemøn en een huiskamer gevoel met fijne muziek. Wil je een fade-in, skinfade of je baard laten trimmen? Naast allround kapper, heb ik ervaring als barbier. Kortom, een fijne omgeving om vrolijk naar binnen te gaan en met een nog mooiere glimlach de salon weer verlaten."

Een afspraak maken kan online via www.hairstylingedwin.nl.


Link: https://www.hairstylingedwin.nl/