Bertus Mode

De leukste dames- meisjes-, jongens- baby- en herenmode van Meppel!
Misschien ken je ons al heel lang, want we bestaan al meer dan 30 jaar! En natuurlijk zijn we met de tijd meegegaan en vind je bij ons vernieuwende collecties in de kleuren van nu. Omdat mode enorm snel verandert en wisselt zorgen we dat we ook steeds vaker wisselende collecties hebben, elke week is er iets nieuws te zien! Wat hebben we je te bieden:

Hele leuke dames fashion in verschillende stylen en pasvormen, we adviseren je graag! Van de merken SoSoire, City Life en CL essentials tot de nieuwste items uit Parijs en Italie. Regelmatig is er iets nieuws te zien.

Voor kleine dames onze beroemde merken Persival en D-zine, elk seizoen weer vol nieuwe verrassingen en online verkrijgbaar!

Voor mannen hebben we een uitgebreide collectie broeken en tops van bijvoorbeeld Stonecast, CARS jeans en New Star.
Deze collecties maken we ook voor kleine mannen vanaf maat 104, zoek maar even naar onze merken Ravagio en Unlocked. Ook van CARS jeans hebben we regelmatig nieuwe jongensmode. Ook alle jongensmode is online verkrijgbaar.

Is zelfs maat 104 nog te groot voor je spruit? Voor de allerkleinsten hebben we collecties van Bakkaboe voor kleine meiden en Just Small voor de kleinste mannetjes. Alles in zachte en stretchy materialen zodat het altijd lekker zit, is gewoon te bestellen.

Link: https://www.bertustenhoor.nl/

Contact

Bertus Mode
Hoofdstraat 27, 7941 AB Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Bertus Mode voor de actuele openingstijden