Tapilux Woninginrichting Aan Huis

Wij leveren alles op het gebied van vloer -en raambekleding.
Laat mij je helpen in je zoektocht naar een gezellig aangekleed huis. Mijn naam is Klaas Vedder en ik ben sinds 2012 eigenaar van Tapilux in Meppel. Nog niet zo lang geleden hebben we ons aangesloten bij het Woninginrichting Aan Huis concept. Dit betekent dat ik je kan helpen met alle soorten vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, kasten op maat en interieuradvies!
Samen met ons team van inrichters hebben we al vele honderden, zo niet duizenden woningen mogen voorzien van de mooiste producten en maerialen. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw woning. Als je volledig geholpen wilt worden met advies, inmeten en plaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles!
Tapilux Meppel werkt in een grote straal om Meppel. We zijn niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. maar wel de beste. Althans dat proberen we elke dag weer wara te maken.
Zes dagen per week vind je onze mooie winkel aan de Groenmarkt. Loop gewoon eens een keer binnen voor advies en een lekker kopje koffie!

Link: https://www.woninginrichting-aanhuis.nl/winkels/meppel/

Contact

Tapilux Woninginrichting Aan Huis
Groenmarkt 11, 7941 KT Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Tapilux Woninginrichting Aan Huis voor de actuele openingstijden