Hoogeveen Rijwielhandel A J

Uw fiets is bij ons in goede handen.
Al ruim 100 jaar zijn wij de tweewielerwinkel voor de regio Molenlanden. Zoekt u een nieuwe of gebruikte fiets, dan kunt u bij ons terecht. Voor elk merk voeren wij reparaties uit, en we halen uw fiets gratis op in de regio (Nieuw-Lekkerland, Albasserdam, Kinderdijk, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden, Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Streefkerk & Groot-Ammers). Woont u ergens anders? Bel ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden. Bij elke reparatie is het mogelijk om een andere fiets mee te krijgen zodat u altijd mobiel bent.


Wij zijn dealer van de merken Batavus, Cortina, Multicycle, Rih, Sparta en Trek. In onze winkel helpen wij u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Naast het bekijken van verschillende modellen hebben wij ook van elk merk een (elektrische) fiets staan die u vrijblijvend kunt uitproberen.


Wilt u een fiets huren? Dat kan, een normale fiets huren kost bij ons per dag €10,- en per week €45,-. De prijs voor een elektrische fiets is €22,50 per dag en €90,- per week. Fietsendragers € 12,50 per dag en € 55,- per week.


Naast fietsen hebben we ook een heel aantal accessoires voor uw fiets. In de winkel hangen onder andere fietstassen, kinderzitjes, zadels, sloten, voor- en achterlichten, reparatieonderdelen, regenjassen en -broeken, manden en kratten, snelbinders en nog veel meer. Ook is het mogelijk om bij ons een cadeaubon te kopen tegen elk gewenst bedrag, leuk om weg te geven!


Kom snel langs in de winkel voor meer over ons en laat u adviseren over uw aankoop!Link: https://hoogeveenfietsen.nl/

Contact

Hoogeveen Rijwielhandel A J
Grote Kerkstraat 7, 7941 LA Meppel