Fresh & Style Hairfashion

Kundige kappers op alle fronten
Ons bedrijf Fresh & Style is een kapsalon dat is opgestart in november 2013 door onze haarstylisten Elyas, Aboed en Talia Asmar. Wij komen alle drie uit hetzelfde gezin en daarmee is de kapsalon dan ook een familiebedrijf geworden. Na een kappersopleiding te hebben genoten en daarna jaren ervaring op te hebben gedaan in andere kapsalons hebben we besloten zelfstandig te beginnen.

Dat is een goede keus geweest want we gaan inmiddels alweer vier jaar mee en het ziet er voorspoedig uit. Door ons zeer ruime en diverse ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot kundige haarstylisten op alle fronten. Daardoor kunnen wij de volgende behandelingen uitvoeren voor elk kapsel en elke kleur:

- Wassen, knippen en drogen
- Figuren scheren
- Epileren met touw
- Kleuren
- Permanenten
- Styling

Daarnaast verkopen we haarproducten van het merk Goldwell en maken we gebruik van deze producten tijdens behandelingen voor klanten. De verkoop loopt goed en mag natuurlijk en vanzelfsprekend nog beter lopen. Tot slot is ons kapsalon allround en dat is wat ons onderscheid van andere kapsalons. We pakken alles aan en zeggen geen "Nee" tegen klanten wat aangeeft dat wij openstaan voor ideeën. Onze openheid is het grootste succes van onze kapsalon Fresh & Style.

Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf!

Link: https://www.freshandstyle.nl/

Contact

Fresh & Style Hairfashion
Hoofdstraat 32, Meppel


Openingstijden*:
maandag Gesloten
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–21:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Fresh & Style Hairfashion voor de actuele openingstijden