Zoeken..

Home / Doen / Winkelen / Huis & tuin

Loods 3

De Vintage Store en Webshop

Eindelijk een gave plek, waar je altijd iets verrassends tegenkomt! Leuke spullen voor in je kroeg of Women Cave. Veel horeca spullen, hebbuh dingen en andere toffe tweedehands spulletjes.
Wij zijn Martine en Stef en we hebben door de Corona-tijd van onze hobby een verdienmodel gemaakt.Dit door onze jarenlange zoektocht naar vintage spullen op rommelmarkten, kringloopwinkels en op internet.

Voor deze tijd deden we hele andere dingen! We hadden o.a. twintig jaar een Cateringbedrijf met vier foodtrucks en daarnaast hebben we samen een DJ Boekingskantoor. Sinds een jaar of vier, trokken we ook iedere week met meerdere deejays het land in, onder de merknaam DJ Vintage Vinyl, maar toen legde Corona alles stil.

We zijn toen spelenderwijs een deel van onze spullen gaan verkopen vanuit één van onze loodsen. Super leuk om te doen, alleen niet ideaal vanaf een industrieterrein.Dit resulteerde al snel in een winkelpand in het centrum van Meppel.

Nu wij ook hier dicht moesten door de aangescherpte maatregelen en lockdown, hebben we bedacht om een webwinkel te starten.

Leuk dat je bij ons komt kijken! Een kleine selectie van onze spullen zullen we online plaatsen, maar uiteraard hebben we nog veel meer moois! Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, mail ons gerust en wie weet hebben we net waar jij naar op zoek bent!

Loods 3 biedt een zeer verassende verzameling van de mooiste (vintage) tweedehands meubelen en woonaccessoires.
Onze schatten komen voornamelijk uit de jaren ’60, ’70 en ‘80.