Alpha Natura

Alpha Natura is gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond, kat, konijn, reptiel, vis en vogel.
Vanaf 1 februari 2017 zijn de deuren geopend van onze winkel in de Molenstraat 28 te Meppel. Onze winkel is gespecialiseerd in Natuurljke Diervoeding voor bijna alle huisdieren. Zo hebben we een zeer breed assortiment voor hond en kat waar natuurlijke brokken, snacks en vers vlees rijkelijk aanwezig zijn. Ook voor konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen hebben wij een breed programma!

Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van dieren en diervoeding. Raymond heeft al meer dan 20 jaar ervaring met honden en het trainen ervan op zijn eigen hondenschool (Alpha Meppel) en heeft daarnaast jaren gewerkt in de diervoedingsbranche als accountmanager/adviseur van natuurlijk honden en kattenvoer. Sophie is al jaren docent op het MBO Terra en geeft diverse vakken in de dierverzorging. Samen laten we onze passie voor dieren los onder de naam Alpha Natura en we hopen onze kennis te kunnen delen met andere dierenliefhebbers!

Wij verkopen niet alle merken, we hebben duidelijke keuzes gemaakt in ons assortiment op basis van onze kennis en ervaring. Onze keuzes zijn gebaseerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% natuurlijke ingrediƫnten zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook hebben wij gekeken naar de oorsprong van de gebruikte ingrediƫnten. Helaas kunnen we niet alles herleiden, maar in veel van onze producten wordt gebruik gemaakt van verantwoord gehouden vlees- , vis-, groente-, fruit- en plantensoorten.

Wanneer jij je hond wil meenemen naar de winkel dan vinden wij dat alleen maar leuk. Dus neem je trouwe viervoeter gerust mee! Wel vragen wij jullie rekening te houden met het volgende:

* Honden blijven aangelijnd
* Let op evt. markeergedrag (plassen tegen stellingen)
* Ook wij hebben soms onze eigen honden mee, houd a.u.b. afstand.

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de Koekoekstraat waar een groot parkeerterrein gelegen is.


Link: https://www.alphameppel.nl/

Contact

Alpha Natura
Molenstraat 28, 7941 AW Meppel


Openingstijden*:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van Alpha Natura voor de actuele openingstijden