Puppet International Festival

Festival van poppen- en objectentheater

Het poppenfestival van de Benelux

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Workshops en lessen

Puppet International is naast een festival voor bezoekers ook een ontmoetingsplek voor de diverse poppenspelers uit Nederland en andere delen van de wereld. Zij praten tijdens deze onderlinge ontmoetingen, in bijvoorbeeld het artiestencafé , honderd uit over de eigen ervaringen binnen hun vakgebied. Deze kennis en ervaring is natuurlijk ook prachtig om te delen met de bezoekers van het festival. Geïnteresseerden hebben daarom de kans om tijdens het festival verschillende workshops te volgen.

Schoolvoorstellingen

Tijdens Puppet International kunnen leerlingen en studenten natuurlijk ook naar de voorstellingen die tijdens het festival te zien zijn. We hebben diverse samenwerkingen met scholen in de regio. Nieuwsgierig wat we voor jouw school of klas kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar info@puppetinternational.nl.