Roeth Coffee

Stijlvolle espressobar in hartje Meppel
Roeth is een stijlvolle espressobar gelegen in hartje Meppel. De espressobar is klein maar een fijne plek om toch even te kunnen ontspannen met een heerlijke kop koffie en lekkernij.

Geen tijd om te zitten? Wij maken ook heerlijke koffie voor to-go.

Onze missie is om Meppel bekend te maken met specialty coffee. Dit doen wij door het gebruiken van hoogwaardige koffie met unieke smaakeigenschappen. Het draait dus vooral
om kwaliteit. Die behouden wij door regelmatig onze koffie te checken gedurende de dag, we kijken dan naar de smaken en de doorloop van de koffie. Dit is een soort check.

Single Estate Koffie
Wij maken gebruik van Single Estate koffie uit Den Haag, met focus op de best mogelijke koffie. Zij kopen koffie rechtstreeks van de boer en werken samen met de beste barista's om een uniek en eerlijk mogelijk product te creëren. Direct zaken doen betekent ook eerlijke prijzen voor de koffieboer. In de branderij zetten zij het werk van de koffieboer voort. Door licht te branden behoudt de koffie zijn unieke smaken en eigenschappen van de geproduceerde koffie.

Lekkernijen
Onze lekkernijen komen van onze lokale bakkers van Meppel. De heerlijke koeken komen van Bas Bakt aan de Zuideinde in Meppel en onze andere dagverse lekkernijen komen van onze buren Banketbakker Nijstad. Wij houden van lokale seizoensgebonden producten.

Link: https://roethcoffee.nl/