Muziekcooperatie Meppel

Dé coöperatie voor muziekliefhebbers uit Meppel en omstreken.
De Muziekcoöperatie is ook erg benieuwd naar jouw smaak. Waar loop jij warm voor, wat wil je zien? Een coöperatie doet juist dat: de producent die zich verenigt met de consument. We willen samen mooie concerten programmeren en in Meppel een beweging starten van, voor en door muziekliefhebbers!
Hoe werkt het?
De concerten zijn voor iedereen toegankelijk, maar als lid heb je natuurlijk voordeel. We zullen je als lid regelmatig naar je mening vragen: Wat luister je op dit moment? Wat wil je graag een keer zien? En natuurlijk interessante aanbiedingen. Dit kan een mooie vinyluitgave van de optredende artiest zijn, of een zeefdruk poster van een concert. Maar ook kortingen op de entree, intieme concerten exclusief voor leden of acties waarbij je een introducee mag meenemen. Onze partner Ogterop organiseert regelmatig theatertours van artiesten, ook daarvan houden wij je op de hoogte en doen we je aanbiedingen voor. Kortom, je inschrijven als lid van de Muziekcoöperatie biedt jou volop muzikaal voordeel.
Coöperatief uitgaan
De Muziek Coöperatie schenkt zijn eigen Coöperatie Pils. Ook hebben we connecties met diverse Meppeler bedrijven waardoor we naast goede muziek ook uitstekende wijn, goede koffie en bijzondere frisdranken aanbieden. Na afloop van de concerten kun je coöperatief dansen op muziek die je elders in de stad niet of nauwelijks hoort. Zo wordt een avondje Muziekcoöperatie een compleet avondje uit.
Kortom, sluit je aan bij de Muziekcoöperatie!

Link: https://www.muziekcooperatie.nl/