''Stap binnen in de magische wereld van de bioscoop!
Wij gaan jou een exclusieve kijk achter de schermen geven met onze rondleidingen! Van de projectoren tot de techniek van het geluid, je komt op plekken waar normaal gesproken geen gasten komen.

Daarnaast hebben we een speciale gast voor jullie: Steven de Jong! Deze acteur en regisseur heeft bioscoopfilms en tv-programma's op zijn naam staan. Denk hierbij aan De Hel van '63, Goede Tijden Slechte Tijden en De schippers van de Kameleon. Hij zal alles gaan vertellen over de magie van de bioscoop en over het creëren van een bioscoopfilm!

En dat is nog niet alles! Onze showreel onthult een voorproefje van wat de bioscoop de komende tijd voor jou in petto heeft. Spanning, avontuur, lachen en huilen - het zit allemaal in ons film aanbod.

Bij het weggaan hebben we nog een kleine verrassing. We hopen jullie te mogen verwelkomen op 4 november!''

De beste bioscoopstoelen
De nieuwste blockbuster, een live concert, de finale van jouw favoriete serie....tegenwoordig is naar de bioscoop gaan veel meer dan alleen film kijken. Maar waar je ook voor kiest, bij ons ervaar je het altijd zoals je het nergens anders kan ervaren. Luxor Cinemas staat voor het beste beeld en het beste geluid!

Beste beeld en geluid
Elke zaal is uitgerust met recliners: de beste bioscoopstoelen van Nederland. Zak lekker onderuit in de zachte leren kussens. Zit je nog niet comfortabel? Druk dan op de magische knopjes en ervaar hoe de stoel langzaam achterover beweegt en zich uitstrekt. Eerste klas film kijken, voor de prijs van een normaal bioscoopkaartje!

Verse popcorn
Zeg je bioscoop, dan zeg je popcorn! In onze bioscoop komt de heerlijke geur van vers gebakken popcorn je tegemoet. Wij bakken onze popcorn elke dag speciaal voor jou! Kies je voor zout of zoet of neem jij een extra grote bak met beide smaken door elkaar gemixt?

Link: https://www.luxor.nl/