Zoeken..

Home / Doen / Actief / Kids

Dierenpark Taman Indonesia

Beleef Indonesië!

Wel eens een gehoord van Loewaks die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? Een Binturong die wel 30 meter hoog in de bomen kan klimmen, of Beo’s die kunnen praten? Deze en nog veel meer bijzondere dieren vind je in dierenpark Taman Indonesia.

Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesie, kun je in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waan je in Indonesië met verschillende traditionele huisjes, verkleed je als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng! Kinderen kunnen zich verkleden als Javaanse prinses, of het tropische dierenkenner examen doen. Ook kun je je laten ophalen door een echte Aziatische driewieler (tuktuk) van het station!

Zomer van de Balispreeuw
Wist je dat er nog maar een paar duizend
Balispreeuwen in de vrije natuur rondvliegen?
Taman Indonesia zet zich in om meer van deze prachtige vogels uit te zetten op Bali. Daarom doen we mee met een speciaal fokprogramma en organiseren we leuke activiteiten omtrent de Balispreeuw.

Kijk voor ons zomerprogramma op www.taman-idnonesia.nl.

Pasar Rawit & Pasar Siang
Taman Indonesia organiseert ook leuke evenementen, zoals de Pasar Siang, een Indische markt vol muziek en belevenissen, op 10 en 11 mei. Voor het eerst organiseren we ook een hele hete markt, de Pasar Rawit met een sambalproeverij en peper contest. In de zomer vinden saté dagen plaats met lekker eten en muziek, en op 17 augustus de Pasar Indonesia. Houd hiervoor de website in de gaten, of abonneer je op de nieuwsbrief!


Contact

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53, Kallenkote

O
tot en met Oktober 2020
Dagelijks geopend