Zoeken..

Home / Doen / Actief / Algemeen

Waterpark Beulaeke Haven

Waterpark Beulaeke Haven is een uniek park gelegen in het prachtige nationaal park Weerribben-Wieden. Ontdek deze mooie omgeving per sloep, zeilboot of fiets. Wandelen kan natuurlijk ook!

Wij verzorgen de volledige exploitatie van de fullservice jachthaven met 250 ligplaatsen. U kunt terecht voor winterstalling, bootonderhoud, trailerhelling, botenkraan (tot 3,5 ton) en diverse passantenplaatsen. Daarnaast bemiddelt Beulaeke Haven bij de verkoop van uw boot. Liefhebbers die zelf geen boot bezitten, kunnen bij Beulaeke Haven een sloep huren. Tevens is er een [comfort zone] beautysalon aanwezig. [comfort zone] laat een ieder genieten van een uniek en volledig systeem van gezicht- en lichaamsbehandelingen. Behandelingen zijn op afspraak. Bel 06-4622 8702 of mail ons.

Naast ontspanning kunt u ook terecht voor activiteiten zoals waterski- en wakeboard-les. Niet alleen voor de ervaren waterskiƫr, maar ook als u het graag wilt leren, is dit misschien iets voor u. In het aangrenzende Belterwijde kunt u onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs deze sport beoefenen. Waterskiƫn en wakeboarden is op aanvraag, aanmelden kan bij de receptie, 0522-281815.

Contact

Waterpark Beulaeke Haven
Veneweg 292, Wanneperveen